Επικοινωνήστε μαζί μας: rodakas301@gmail.com

Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Stars At Work: Σπάνιες φωτογραφίες από τα γυρίσματα των σταρ του Hollywood

Μια νέα συλλογή από εξαιρετικές φωτογραφίες που χρονολογούνται από τη Χρυσή Εποχή του κινηματογράφου κυκλοφόρησε, παρέχοντας μια οικεία ματιά των σταρ του Χόλιγουντ κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων των ταινιών τους.














Η έκδοση "Hollywood Movie Stills" από τον πολύ γνωστό κριτικό κινηματογράφου και βραβευμένο για τα βιβλία του Joel Waldo Finler διαθέτει μια σειρά από διαχρονικές εικόνες των πιο διάσημων προσώπων της μεγάλης οθόνης, μεταξύ των οποίων οι Greta Garbo, Joan Crawford, Audrey Hepburn και Rita Hayworth. Σε μια ιδιαίτερα χαρακτηριστική εικόνα, φωτογράφοι τραβούν το διάσημο πλέον λιοντάρι της MGM να σημάνει το τέλος της σιωπηλής εποχής του κινηματογράφου, ένα εμπορικό σήμα που χρησιμοποιείται ακόμα και σήμερα από το στούντιο.
Οι εκατοντάδες εικόνες προέρχονται από την ιδιωτική συλλογή του συγγραφέα ύστερα από χρόνια εργασίας στον κλάδο και προσπάθειά του είναι να δώσει την εικόνα για τη δουλειά και όχι τη ζωή των προσωπικοτήτων, όπως οι Faye Dunaway, Marlon Brando, Bette Davis, Marilyn Monroe και Marlene Dietrich.
Οι φωτογραφίες παρουσιάζουν τους ηθοποιούς στον χαρακτήρα τους στην ταινία,  πολύτιμες στιγμές από τις συζητήσεις μεταξύ των ηθοποιών και των σκηνοθετών τους, αλλά και στιγμιότυπα από τα παρασκήνια.
Sexy Sophia Loren
Μια νεαρή και προκλητική Σοφία Λόρεν αναδεικνύει τις καμπύλες της το 1955.
Έτσι το θέλω Audrey Hepburn
Ο σκηνοθέτης του "Roman Holiday", William Wyler, δείχνει στην Όντρεϊ και τον Γκρέγκορι Πεκ πώς έχει φανταστεί την σκηνή.
Ο Elia Kazan από κοντά
Είναι γνωστό ότι ο Ελία Καζάν εργαζόταν στενά με τους ηθοποιούς του. Εδώ με την Φαίη Ντάναγουεϊ και τον Κερκ Ντάλας στο "The Arrangement" το 1969.
Smile Greta Garbo
Η Γκρέτα Γκάρμπο φωτογραφίζεται από τον Clarence Sinclair Bull στοο πλατό του "The Kiss", την τελευταία της ταινία του βωβού κινηματογράφου το 1929.
Rita Hayworth και Orson Welles
Η Ρίτα Χέιγουορθ και ο σκηνοθέτης, συμπρωταγωνιστής και ο σύζυγός της Όρσον Ουέλς στα γυρίσματα από την ταινία "Κυρία από τη Σαγκάη".
Η Joan Crawford και οι θαυμαστές της
Η Τζόαν Κρόφορντ κάνει ηλιοθεραπεία στον κήπο της και παράληλλα απαντά στους θαυμαστές της, μια "δουλειά" που την είχε πάρει πολύ σοβαρά.
Focus Marlon
Ο νεαρός Μάρλον Μπράντο ακούει προσεκτικά τον σκηνοθέτη του Ελία Καζάν στο "Λεωφορείο ο Πόθος".
Το πιο διάσημο λιοντάρι
Τολμηροί φωτογράφοι τραβούν το διάσημο λιοντάρι - σήμα της MGM.

πηγή: cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου