Επικοινωνήστε μαζί μας: rodakas301@gmail.com

Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Γυναίκες, βρώμικο χρήμα και η πτώση της Ρωσικής "παιδικής χαράς" στην Κύπρο

Τι αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της DailyMail για την Κύπρο, τους Ρώσους και Κύπριους εκατομμυριούχους και τα πάρτι που συνεχίζονται στο νησί της Αφροδίτης

Η οικονομία της Κύπρου μπορεί να τινάζεται στον αέρα, αλλά οι εκατομμυριούχοι που ζουν στη χώρα συνεχίζουν το γλέντι. Αυτά και άλλα πολλά γλαφυρά, αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της Daily Mail.
Ρεπόρτερ της εφημερίδας, "συνέλαβε" Κύπριους να γλεντάνε και να ξοδεύουν τεράστια ποσά την περασμένη Τετάρτη στο "Glitzy 7 Seas club". Το επίμαχο άρθρο αναφέρει ότι "νεαροί Κύπριοι με τα λεφτά του μπαμπά τους και Ρώσοι άνδρες με δερμάτινα μπουφάν και ακριβά ρούχα, διασκέδαζαν με  Ρωσίδες".
"Όταν η μουσική σταμάτησε γύρω στις 3 το ξημέρωμα, τα "πλουσιόπαιδα" έφυγαν από το παραθαλάσσιο club της Λεμεσού και μπήκαν στα πολυτελή αυτοκίνητά τους μάρκας Porsche και Range Rover για να συνεχίσουν το πάρτι τους στις νεόχτιστες πολυτελείς βίλες τους, που έχουν θέα τη θάλασσα", γράφει η βρετανική εφημερίδα.
Η Katy Mass, η 29χρονη χωρισμένη επιχειρηματίας και γεννημένη στη Μόσχα, ήταν ανάμεσα στα κορίτσια που πέρασαν εκείνο το βράδυ στο χλιδάτο μαγαζί και αποκαλύπτει: "Η Κύπρος είναι παράδεισος και εμείς οι Ρώσοι αγαπάμε τον ήλιο. Όλα όσα γίνονται στο παραδεισένιο μας νησί, κανείς μας δεν το ξέρει. Όμως, όλοι μας περνάμε καλά, όσο και αν κρατήσει αυτό".
"Οι Ρώσοι oλιγάρχες, επιχειρηματίες και μαφιόζοι που έχουν κατακλύσει το νησί τα τελευταία 20 χρόνια, αγοράζοντας σπίτια και επενδύοντας εκατομμύρια, κατάφεραν να κάνουν την Κύπρο μια μικρή Μόσχα",  Μια πρόσφατη έκθεση στο περιοδικό Der Spiegel στη Γερμανία, με βάση την έρευνα των ξένων μυστικών υπηρεσιών της χώρας, ανέφερε ότι τα περισσότερα ρωσικά χρήματα στην Κύπρο έχουν μεταφερθεί εκεί παράνομα, προκειμένου να αποφύγουν τις φορολογικές αρχές της Ρωσίας.
"Η ρωσική μαφία χρησιμοποιεί εκτενώς την Κύπρο", είχε δηλώσει ο Hubert Faustmann, αναπληρωτής καθηγητής Ευρωπαϊκών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο της Λευκωσίας, πρόσφατα. "Αυτός είναι ένας λόγος για τον οποίο η Ρωσία δεν επιθυμεί να δει την Κύπρο να πτωχεύει", πρόσθεσε.
Σήμερα, σχεδόν το ήμισυ των 55 δισεκατομμυρίων ευρώ στο τραπεζικό σύστημα της Κύπρου, ανήκει στους Ρώσους. λεει η αρθρογράφος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου